Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2011 22:58 - Безжична микрослушалка за преписване
Автор: djelibg Категория: Технологии   
Прочетен: 2667 Коментари: 0 Гласове:
0



Безжичната микрослушалка е малък безжичен индуктивен приемник, който трансформира звуковия сигнал посредством електромагнитни вълни. Неговите размери са изключително малки, което го прави напълно незабележим за хората около вас. Този продукт Ви позволява прикрита, тайна комуникация, която безотказно действа. Микрослушалката е широко разпространена и се използва в много различни организации и институции както Полицията, специалните части, антитерористичните организации, охранителни фирми, в телевизията, филмовата индустрия и много други. Към микрослушалката принадлежат няколко основни аксесоара, чрез които тя се използва.

imageОбикновения трансмитер, Той е най -старият метод за осъществяване на безжична и невидима за другите връзка. За разлика от останалите аксесоари, то при този е задължително да бъде  сложен по тялото като края му се включва в телефон Nokia, с 2,5 мм или 3,5 мм стерио жак. Съвместим е с почти всички модели Нокиа, като новите модели са най – сигурния и безотказен начин на действие. Ако всичко се следва от наръчника за помощ, то звука ще бъде чист и ясен – комуникацията ще бъде добре осъществена.

imageBlutooth огърлицата, създадена за безжична връзка към всички видове устройства които имат Bluetooth устройство – мобилен телефон за Bluetooth handsfree, PDA, лаптоп и др. Bluetooth предавателя предава чист моно звук към безжична микрослушалка. Може да се чуе силен и чист звук в рамките на 15см. разстояние от микрослушалката.

imageBluetooth химикалката. Тя е е създадена за осъществяване на безжична връзка между мобилен телефон и невидима микрослушалка, посредством Блутут хендсфи връзка. Той излъчва чист звук до невидимата микрослушалка. Bluetooth Химикала е с вграден усилвател и излъчва сигнал в радиус от 25см.

imageBluetooth шапка. Нов уникален продукт, за който е излишен какъвто и да било коментар. На пръв поглед нормална шапка, но само така изглежда. С вградения внея bluetooth предавател и микрофон, Вие осъществявате на 100% безупречна и незабележима за околните комуникация. Изчистен звук, никакви смущения, безупречна комуникация. Може да се използва както на открити така и на закрити места.

imageBluetooth очила, е нов продукт и притежава всички преимущества на по-стария предавател от своя вид – Bluetooth предавател в химикал. Чува се ясен и чист звук от микрослушалката, дискретно може да комуникирате с вашия партньор в разговора. Всичко това се осъществява посредством този нов продукт. Уникален кристален звук, благодарение на факта, че предавателя им се намира точно на място, което се пада до ухото Ви.

imageBluetooth часовник – най – новият продукт на пазара. Създаден за осъществяване на безжична връзка между мобилния телефон и невидимата микрослушалка, посредством Блутут хендсфи връзка. Той излъчва чист звук до невидимата микрослушалка. Bluetooth Часовника е с вграден усилвател и излъчва сигнал в радиус от 35см. Нов уникален продукт, който е с подобен, но с подобрен меганизъм от химикалката. На пръв поглед обикновен часвоник, непредизвикващ ни най – малко съмнение в хората около вас, но в същото време осигуряващ на 100% безпроблемна комуникация. Може да се използва както на закрити така и на открити места.

image MP3 player-a, е ново вид предавател за невидима микрослушалка. МР3 предавателя е снабден с вграден микрофон и позволява директен запис на гласови бележки – тип диктофон. С вградената си памет от 2GB, Вие разполагате с голям капацитет за запис. Имате възможност директно да качите и възпроизведете mp3/wav файлове в паметта на предавателя от вашия компютър. С вградения си в него 2 watt усилващ чип на сигнала, който Ви предоставя изключително качество и сила на звук, можете спокойно да чувате вашите аудио файлове. Самия предавател е компактен и лесен за използване. Може да го носите под/над вашите връхни дрехи. Той ви дава удобството да слушате музика когато поискате без да забележат другите около вас..




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djelibg
Категория: Технологии
Прочетен: 12073
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031