Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2011 01:01 - Микрослушалка - Безжична невидима комуникация
Автор: djelibg Категория: Технологии   
Прочетен: 527 Коментари: 0 Гласове:
0



Производител: ЕТ Джели
Интернет страница: микрослушалка



Микрослушалката може да предизвика много дразнене или дискомфорт при носене често. Полицейските служители, охрана и други, които  носят микро слушалката в съответствие им на работа трябва да бъдат в състояние да издържат на цялата сменя с микрослушалката. Това може да бъде мъчителено, ако слушалката не се вписва правилно, или не се носят правилно.

6 сигурни съвети за създаване на удобство, че сигурността на микрослушалката приляга удобно, колкото е възможно.

Уверете се, че микрослушалката се вписва добре в ухото Ви

Микролушалките идват в няколко различни размери. Всяко ухо е оформена по различен начин, така че размерите са различни обикновено са предназначени да се поберат различни форми на ухото. Ако микрослушалката  дразни ухото ви, проверете няколко различни размери и бъдете сигурни, че използвате правилния размер да се поберат в ухото си.

Проверете различни стилове на слушалки

Има доста различни стилове на микрослушалки на пазара: универсална срещу всякакъв вид обичай, стилове, които отиват в ухото си, за разлика от стилове, които седят от външната страна на ухото си, а дори и стилове, които са изработени специално за право или лявото ухо, за разлика от един стил, който е предназначен да се побере в един от двамата. Това, което работи за един човек може да не работят за друг, така че не забравяйте да опитате няколко различни стилове, за да видите какво е най-удобната за вас.

Опитайте няколко различни материали

Микрослушалки сега се предлагат в разнообразие от различни видове материали, като се започне от твърда пластмаса за ултра-мек гел като материал между и във всичко. В по-меки материали се смята, че осигурява повече комфорт от твърдо парче пластмаса натискане от вътрешната страна на ухото си, но някои хора смятат, че един мек като слушалката е вероятно да дразни ушите си по различен начин. Опитайте няколко различни стилове и да видим какво ви подхожда най-добрите.

Използвайте пяна наушници

Пяна наушници може да се използва за микро слушалката по-голямо удобство и намаляване на размера на фоновия шум, който получава чрез, което го прави по-лесно да чуят трансмисии и предотвратяване на главоболие от прекалено много шум намеса.

Позволете пробен период

Като цяло, това отнема време да се приспособят към имаш нещо в ухото си, без значение какъв стил, размер, или материал е направен. Преди да решите, че микро слушалката няма да работи за вас, позволете на пробен период от няколко дни. Понякога ще откриете, че сте се приспособят към слушалката след няколко дни го носите. Въпреки това, ако микро слушалката е затворена причиняване на същата или по-голямо неудобство, след като сте го даде няколко дни, трябва да започнете да търсите за различен вид на микро слушалката.

Помислете за избор Формовани микрослушалки

Универсални и полу-потребителски слушалки може да работи за някои хора, но не всеки може да ги носите удобно. Освен дискомфорт, облечена в сигурността или да слушате само звука за продължителен период от време, ден след ден, го прави по-вероятно, че ще се опита дразнене и. Ако сте опитали няколко различни размери и стилове и все още не са в състояние да намери слушалката, което е удобно за вас, трябва да имате предвид обичай монолитен слушалката, която е монолитен да се поберат до ухото си, само и е направен от твърд материал, така че Това не т натиснете върху ухото си.

Ако работата ви изисква да носите микро слушалката за сигурност, че е в най-добрия си интерес да се получи звука, който се вписва с най-малко дразнене или дискомфорт е възможно. В идеалния случай дясната слушалка трябва да бъдат толкова удобни, че спрете да го забележи и да забрави, че е там. Силно монтираните микро слушалки може да причини главоболие, болки в ушите, сърбеж и раздразнение, и други неудобства, които пречат на способността ви да си върши работата. А добре прилепнали сигурност слушалката може да струва повече, отколкото в по-малка качество микро слушалката, но ще бъде добре си струва сметка, ако тя намалява дискомфорта и ви позволява да направите най-добрия си по време на работа




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djelibg
Категория: Технологии
Прочетен: 12077
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930